Real Estate Performance Nieuws

Apollo Vredestein huurt in gebouw Apollo

PRESS RELEASE

Amsterdam, Apollo Vredestein B.V. huurt ruim 1.543 m2 kantoorruimte en 14 parkeerplaatsen in gebouw Apollo aan de Herikerbergweg 1 – 35 te Amsterdam Zuidoost. De bandenspecialist heeft hiervoor een huurovereenkomst gesloten met verhuurder Icon Real Estate voor de gehele eerste verdieping.

Icon Real Estate heeft het afgelopen jaar fors in het gebouw geïnvesteerd. Zo werd o.a. het entreegebied volledig onder architectuur van Coare gerestyled en verbouwd waarbij er tevens in samenwerking met The Office Operators (TOO) en Compass Group extra services in het gebouw zijn toegevoegd. Mede vanwege de ligging, het hoge serviceniveau, de goede ambiance evenals de grote vloervelden behoort gebouw Apollo tot één van de meest onderscheidende en aantrekkelijke gebouwen van Amsterdam Zuidoost.

Apollo Vredestein B.V. maakt onderdeel uit van Apollo Tyres Ltd uit India. Apollo Tyres is een multinational met kantoren en productielocaties in onder meer India, Zuid-Afrika en Nederland. Het is een jonge, ambitieuze en dynamische organisatie die trots is op haar unieke identiteit. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Indiase stad Gurgaon. Het Nederlandse Apollo Vredestein B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige banden onder merknamen Apollo en Vredestein. Dit gebeurt via een uitgebreid internationaal netwerk van eigen vestigingen in Europa en Noord-Amerika.

Apollo Vredestein B.V. werd collegiaal via The Office Operators en Flexas als huurder aangedragen waarbij Ten Hag bedrijfsmakelaars als adviseur van huurder optrad. JLL en Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder, Proptimize behartigde als Asset Manager de belangen van Icon Real Estate.

Bron: Vastgoedjournaal.nl