Proptimize
Real Estate Performance Filosofie Proptimize

Vastgoedoplossingen voor optimaal rendement

Thuis in commercieel vastgoed

Bij Proptimize zit u aan tafel met ervaren vastgoedspecialisten. Door onze efficiënte organisatie zijn wij opvallend flexibel en bent u verzekerd van korte lijnen. Wij beschikken over een groot en gedegen netwerk en schakelen wanneer nodig de beste (externe) professionals in, waardoor ieder vraagstuk snel en op de juiste wijze wordt beantwoord.

Ontmoet het team

Joffrey Lagaunne

Oprichter | Managing Partner
Over Joffrey

About Joffrey

Joffrey Lagaunne startte Proptimize in 2012 en sindsdien heeft Proptimize zich bewezen als een betrouwbare speler met gedegen expertise en netwerk.

Joffrey begon zijn carrière in 2002 als adviseur en taxateur bij een regionaal makelaarskantoor. In 2006 vervolgde hij zijn loopbaan bij JLL als bedrijfsmatig en logistiek adviseur voor Zuid-Nederland. In 2007 tot 2012 stond hij aan het roer van de particuliere vastgoedontwikkelings- en investeringsmaatschappij Somerset Real Estate. Sindsdien heeft hij diverse toonaangevende en grootschalige logistieke gebouwen ontwikkeld, gerealiseerd, verhuurd en verkocht.

In 2015 tot 2018 heeft hij namens Icon Real Estate als (gedelegeerd) Asset Manager gewerkt aan een van de meest vooraanstaande kantoorprojecten op de Amsterdamse Zuidas (Het Atrium) en Den Haag (New Babylon).

De laatste jaren ontwikkelde hij – samen met een partner - twee grootschalige logistieke complexen op Schiphol Airport - in totaal 70.000 m² - en heeft deze verkocht aan Deka Immobiliën Investment GmbH.

Tegenwoordig richt Joffrey zich vooral op het verder uitbreiden van industriële en logistieke (her)ontwikkelingspipeline. Daarnaast ondersteunt hij het Asset Management team met zijn expertise en netwerk bij acquisities van zowel nieuwe investeringen als Asset Management mandaten.

Martijn van Rosmalen

Partner
Over Martijn

About Martijn

Martijn is een ervaren vastgoedprofessional met een uitgebreid netwerk. Na afronding van een Master Bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit werkte hij als (Senior) Consultant bij DTZ Zadelhoff (nu C&W) en CBRE en vervolgde zijn carrière als Senior Asset Manager voor zowel particuliere beleggers, private equity als institutionele partijen, waaronder bij CBRE Global Investors, waar hij o.a. verantwoordelijk was voor WTC Schiphol en WTC Utrecht. Martijn staat bekend om zijn langdurige zakelijke relaties, betrokkenheid en helder advies.

Martijn is binnen Proptimize verantwoordelijk voor de Asset Management portefeuille.

Monique van Lotringen

Office Manager
Over Monique

About Monique

Monique van Lotringen is het rustpunt binnen Proptimize. Als office manager houdt zij zich bezig met het reilen en zeilen op kantoor, zodat haar collega’s zich volledig kunnen focussen op hun werkzaamheden. Een faciliterende functie met secretariële en organiserende taken, waarbij nauwkeurigheid, besluitvaardigheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Monique weet met haar ervaringen als geen ander hoe belangrijk een goede communicatie naar opdrachtgevers is. Daarnaast is ze gestructureerd, resultaatgericht en altijd op de hoogte van lopende projecten met behoud van integriteit.

Fleur Klunder

Senior Asset & Development manager
Over Fleur

About Fleur

Fleur is per januari 2021 tot het Proptimize team toegetreden. Fleur startte haar carrière in de vastgoedsector in 2008 en werkte bijna 3 jaar als landelijke georiënteerde taxateur bij Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff), haar ambitie voor een meer commerciële rol zorgde voor haar overstap naar CBRE als vastgoed adviseur.

Bij CBRE begon Fleur als verhuur consultant in de regio Amsterdam en gaf ze strategisch advies aan vastgoedbeleggers. Daarbij bouwde zij haar netwerk en kennis van de kantorenmarkt op. In 2017 besloot ze haar focus te verleggen naar de aan- en verhuur in de regio Rotterdam. Gedurende deze periode adviseerde ze zowel nationale als internationale bedrijven over hun vastgoedstrategie, voerde ze verschillende herhuisvestingsprojecten uit en adviseerde ze bij het optimaliseren van grotere portefeuilles. In haar laatste functie als Associate Directeur was ze verantwoordelijk voor het werven van nieuwe business aan zowel de investeerders- als de gebruikerszijde.

Fleur haar kracht ligt in het identificeren van de beste kansen voor haar klanten. Met haar landelijke ervaring (ze werkte eerder in Brabant en in de regio’s Rotterdam en Amsterdam), haar uitgebreide netwerk en commerciële vaardigheden, is ze een waardevolle aanvulling binnen het Proptimize team en zal ze de portefeuille Asset Management en Development verder uitbreiden en versterken.

Frances Booster

Asset manager
Over Frances

About Frances

Per september 2021 is Frances als Asset Manager in dienst gekomen bij Proptimize. Frances startte haar carrière in 2007 bij KFN (Kantoren Fonds Nederland) als Contract Manager. Na de overname van KFN door ING Real Estate vervulde zij de rol van Commercial Analyst waarbij zij onderdeel was van het Asset Management team.

In 2010 stapte Frances over naar Jones Lang LaSalle alwaar ze meerdere jaren heeft gewerkt als Senior (Commercial) Property Manager. In haar rol bediende zij diverse toonaangevende, (inter)nationale investeerders waarbij de focus lag op commercieel beheer van kantoren en logistieke portefeuilles, renovatie- en transformatieprojecten, alsook contractonderhandelingen. Deze rol zette zij voort bij MVGM na hun overname van de beheerstak van JLL.

Frances heeft gedurende haar vastgoedcarrière een uitgebreid netwerk opgebouwd en kennis opgedaan welke zij zal inzetten bij de verdere groei en professionalisering van de Asset Management portefeuille van Proptimize.

Jaw-Yang Li

Asset Manager
Over Jaw-Yang

About Jaw-Yang

Jaw-Yang is per maart 2021 toegetreden tot het team van Proptimize als Asset Manager. Vanuit deze rol is hij onder andere verantwoordelijk voor verdere optimalisatie van de bestaande portefeuille, alsook het analyseren en acquireren van nieuwe investeringen. Jaw-Yang heeft in 2015 de master Real Estate & Housing afgerond aan de Technische Universiteit Delft. Tijdens zijn master heeft hij ook kennis op het gebied van Real Estate Finance opgedaan aan de Universiteit van Amsterdam.

Jaw-Yang is zijn carrière in 2015 gestart bij BBN Adviseurs als Portfolio Management Consultant / Analist. In 2016 heeft hij de overstap gemaakt naar EY Real Estate Advisory Services, waar hij gedurende 4 jaar als Senior Consultant in zowel de publieke als commerciële vastgoedsector (nationaal en internationaal) voorzag van waardebepalingen, strategisch advies en transactieadvies.

Integer, betrouwbaar en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen waar Jaw-Yang om bekend staat.

Catelijn de Jong

Operations Manager
Over Catelijn

About Catelijn

Catelijn ondersteunt het Asset Management team van Proptimize in de dagelijkse uitvoering van alle interne en externe operationele activiteiten. Hierbij is zij verantwoordelijk voor agenda- en dossierbeheer, alsook voor structurering van de interne processen. Catelijn is veelal het eerste aanspreekpunt voor onze huurders, leveranciers en property managers.

Ze heeft gewerkt bij Slavenburg’s Bouwbedrijven, LSI project investment en CBRE en weet vanuit deze achtergrond precies waar de (interne) prioriteiten liggen en hoe zij het team kan ontzorgen.

Gedreven, loyaal, gestructureerd zijn eigenschappen die haar het beste omschrijven.

Waar wij goed in zijn

Asset Management

Lees meer

Development

Lees meer

Advisory

Lees meer

Onze relaties