Proptimize
Real Estate Performance Filosofie Proptimize

Vastgoedoplossingen voor optimaal rendement

Thuis in commercieel vastgoed

Bij Proptimize zit u aan tafel met ervaren vastgoedspecialisten. Door onze efficiënte organisatie zijn wij opvallend flexibel en bent u verzekerd van korte lijnen. Wij beschikken over een groot en gedegen netwerk en schakelen wanneer nodig de beste (externe) professionals in, waardoor ieder vraagstuk snel en op de juiste wijze wordt beantwoord.

Ontmoet het team

Joffrey Lagaunne

Oprichter
Joffrey Lagaunne startte Proptimize in 2012 en sindsdien heeft Proptimize zich bewezen als een betrouwbare speler met kennis van zaken.

Joffrey heeft aan het roer gestaan bij een middelgrote private vastgoedontwikkelings- en investeringsmaatschappij. Hier heeft hij diverse toonaangevende en grootschalige logistieke gebouwen ontwikkeld, gerealiseerd, verhuurd en verkocht. Als vastgoedadviseur bij Jones Lang LaSalle heeft hij zijn talent voor strategische consultancy ontdekt en ontwikkeld.

De laatste jaren heeft hij als (Commercieel) Asset Manager gewerkt aan een van de meest toonaangevende projecten op de Amsterdamse Zuidas (Het Atrium) en Den Haag (New Babylon), in opdracht van Icon Real Estate. Daarnaast is hij in 2018 en 2019 nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van ruim 66.000 m2 hoogwaardig logistieke gebouwen op Schiphol Airport.

Martijn van Rosmalen

Partner
Martijn van Rosmalen trad in 2019 in dienst bij Proptimize als partner.

Martijn is een ervaren vastgoedprofessional met een uitgebreid netwerk. Na afronding van een Master Bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit werkte hij als (Senior) Consultant bij DTZ Zadelhoff (nu C&W) en CBRE en vervolgde zijn carrière als Senior Asset Manager voor zowel particuliere beleggers, private equity als institutionele partijen, waaronder bij CBRE Global Investors. Hier was hij laatstelijk verantwoordelijk voor o.a. WTC Schiphol en WTC Utrecht. Martijn staat bekend om zijn langdurige zakelijke relaties, betrokkenheid en helder advies.”

Martijn is binnen Proptimize verantwoordelijk voor de Asset Management portefeuille.

Tim Stoffelen

Commercieel Manager
Tim Stoffelen is commercieel manager bij Proptimize. Tim rondde als trainee bij CBRE zijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde (Vastgoedkunde) af, waarna hij aan de slag ging bij een Amsterdamse projectontwikkelaar. Ook volgde hij in 2019 de opleiding Asset Management Commericeel Vastgoed aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE), waarmee hij zijn specialistische kennis en netwerk op dit gebied verder heeft vergroot.

In 2018 en 2019 was Tim betrokken bij de ontwikkeling en bouw van AMS Cargo Center en AMS Cargo Center II (66.000 m2) op Schiphol Airport, waarbij hij zich vooral richtte op de verhuur van beide gebouwen. Doordat Tim sterk klantgericht opereert, is hij een betrouwbaar contactpersoon voor opdrachtgevers. Met zijn brede kennis van zaken behoudt hij het overzicht en weet hij dit te vertalen naar heldere voorstellen en klantrapportages.

Monique van Lotringen

Office Manager
Monique van Lotringen is het rustpunt binnen Proptimize. Als office manager houdt zij zich bezig met het reilen en zeilen op kantoor, zodat haar collega’s zich volledig kunnen focussen op hun werkzaamheden. Een faciliterende functie met secretariële en organiserende taken, waarbij nauwkeurigheid, besluitvaardigheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Monique weet met haar ervaringen als geen ander hoe belangrijk een goede communicatie naar opdrachtgevers is. Daarnaast is ze gestructureerd, resultaatgericht en altijd op de hoogte van lopende projecten met behoud van integriteit.

Waar wij goed in zijn

Asset Management

Lees meer

Development

Lees meer

Advisory

Lees meer

Onze relaties