Proptimize
Real Estate Performance Filosofie Proptimize

Vastgoedoplossingen voor optimaal rendement

Thuis in commercieel vastgoed

Bij Proptimize zit u aan tafel met ervaren vastgoedspecialisten. Door onze efficiënte organisatie zijn wij opvallend flexibel en bent u verzekerd van korte lijnen. Wij beschikken over een groot en gedegen netwerk en schakelen wanneer nodig de beste (externe) professionals in, waardoor ieder vraagstuk snel en op de juiste wijze wordt beantwoord.

Ontmoet het team

Joffrey Lagaunne

Oprichter
Joffrey Lagaunne startte Proptimize in 2012 en sindsdien heeft Proptimize zich bewezen als een betrouwbare speler met gedegen expertise en netwerk.

Joffrey begon zijn carrière in 2002 als adviseur en taxateur bij een regionaal makelaarskantoor. In 2006 vervolgde hij zijn loopbaan bij JLL als bedrijfsmatig en logistiek adviseur voor Zuid-Nederland. In 2007 tot 2012 stond hij aan het roer van de particuliere vastgoedontwikkelings- en investeringsmaatschappij Somerset Real Estate. Sindsdien heeft hij diverse toonaangevende en grootschalige logistieke gebouwen ontwikkeld, gerealiseerd, verhuurd en verkocht.

In 2015 tot 2018 heeft hij namens Icon Real Estate als (gedelegeerd) Asset Manager gewerkt aan een van de meest vooraanstaande kantoorprojecten op de Amsterdamse Zuidas (Het Atrium) en Den Haag (New Babylon).

De laatste jaren ontwikkelde hij – samen met een partner - twee grootschalige logistieke complexen op Schiphol Airport - in totaal 70.000 m² - en heeft deze verkocht aan Deka Immobiliën Investment GmbH.

Tegenwoordig richt Joffrey zich vooral op het verder uitbreiden van industriële en logistieke (her)ontwikkelingspipeline. Daarnaast ondersteunt hij de afdeling Asset Management met zijn expertise en netwerk bij acquisities van nieuwe Asset Management mandaten.

Martijn van Rosmalen

Partner
Martijn is een ervaren vastgoedprofessional met een uitgebreid netwerk. Na afronding van een Master Bedrijfskunde aan Nyenrode Business Universiteit werkte hij als (Senior) Consultant bij DTZ Zadelhoff (nu C&W) en CBRE en vervolgde zijn carrière als Senior Asset Manager voor zowel particuliere beleggers, private equity als institutionele partijen, waaronder bij CBRE Global Investors, waar hij o.a. verantwoordelijk was voor WTC Schiphol en WTC Utrecht. Martijn staat bekend om zijn langdurige zakelijke relaties, betrokkenheid en helder advies.

Martijn is binnen Proptimize verantwoordelijk voor de Asset Management portefeuille.

Monique van Lotringen

Office Manager
Monique van Lotringen is het rustpunt binnen Proptimize. Als office manager houdt zij zich bezig met het reilen en zeilen op kantoor, zodat haar collega’s zich volledig kunnen focussen op hun werkzaamheden. Een faciliterende functie met secretariële en organiserende taken, waarbij nauwkeurigheid, besluitvaardigheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Monique weet met haar ervaringen als geen ander hoe belangrijk een goede communicatie naar opdrachtgevers is. Daarnaast is ze gestructureerd, resultaatgericht en altijd op de hoogte van lopende projecten met behoud van integriteit.

Waar wij goed in zijn

Asset Management

Lees meer

Development

Lees meer

Advisory

Lees meer

Onze relaties