Real Estate Performance Development

AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park

AMS Cargo Center is gelegen op Schiphol Logistics Park en betreft een nieuw multi-tenant distributiecentrum met een totale oppervlakte van ca. 34.000 m2, verdeeld over vijf units van ieder ca. 4.000 tot 6.000 m2, inclusief 229 parkeerplaatsen. De locatie is uitstekend bereikbaar en goed zichtbaar vanaf de autosnelweg A4 (Amsterdam – Den Haag) en is bovendien direct gelegen aan de provinciale weg N201. Het cargo platform van Amsterdam Airport Schiphol is in minder dan vijf minuten te bereiken.

Het gehele gebouw is volledig verhuurd en de drie huurders van AMS Cargo Center zijn Independent World Services (IWS), ViaEurope en Bonded Services.

AMS Cargo Center is gerealiseerd conform de BREEAM-standaard en beschikt over een ‘Very Good’ certificaat. Verder omvat het complex 35 docks, een maximale stapelhoogte van 12,2 m1, voldoende vloercapaciteit, ESFR-sprinklerinstallatie en LED-verlichting.

Het complex is ontworpen door DENC Architecten en is ontwikkeld in een joint venture tussen Built to Build en Proptimize.

Bekijk het BREEAM certificaat.

Klik op play om de eindvideo van AMS Cargo Center te zien:

Overzicht specificaties
Adres Schiphol Logistics Park
Status Opgeleverd
Plaats Schiphol-Rijk
Jaar ontwikkeling 2017-2018
Verhuurbaar vloeroppervlak 34.000 m2
Beschikbaarheid Volledig verhuurd
Vrije stapelhoogte 12,2 m1
Parkeerplaatsen 229
Docks 35
Gebruikstype Warehouse, expeditie- en kantoorruimte
BREEAM-beoordeling Very Good ***