Real Estate Performance Nieuws

Nieuw distributiecentrum A16 Cargo Center in Dordrecht

Proptimize en Built to Build hebben aangekondigd vandaag te starten met de bouw van A16 Cargo Center, een nieuw distributiecentrum langs de A16 op Distripark Dordrecht. Het complex wordt in maart 2022 opgeleverd.

A16 Cargo Center bestaat uit een distributiecentrum met een totale oppervlakte van ruim 31.200 m², verdeeld in 29.500 m² warehouse,1.500 m² kantoorruimte met 187 parkeerplaatsen. Het complex wordt verdeeld in twee secties van ongeveer gelijkwaardige grootte. A16 Cargo Center is volgens de hoogste bouwstandaarden ontworpen door DENC Architecten en wordt conform de BREEAM-methodiek door Remmers Bouwgroep gerealiseerd. 

De Mik Bedrijfshuisvesting en Bridgegap zijn verantwoordelijk voor de verhuur. 

De goede bereikbaarheid van A16 Cargo Center

A16 Cargo Center ligt direct aan de A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen) met aansluiting op de A15 (Maasvlakte-Nijmegen-Ruhrgebied) en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor zowel de Randstad als West-Brabant. Het logistieke park is – middels een eigen aansluiting op de A16, alsook via de provinciale wegen N3 en N217 – uitstekend bereikbaar. De nabijheid van de Dordrecht Inland Seaport, de zeehavens van Rotterdam, Moerdijk en Antwerpen en de Alblasserdam Inland Terminal garanderen een goede bereikbaarheid en snelle ontsluiting over de weg en het water.

Distripark Dordrecht

Distripark Dordrecht is een nieuw logistiek bedrijventerrein in Dordrecht waar kwaliteit, innovatie en duurzaamheid voorop staan. Nu en in de toekomst. Er is een prettig, dynamisch gebied met veel groen en een uitstekende bereikbaarheid voor leveranciers, afnemers en medewerkers. Eerder kozen Crocs, Dylan Steel Solutions en Elcee ook al voor Distripark Dordrecht.

Wil je graag meer informatie over A16 Cargo Center? Check de website hier