Real Estate Performance Nieuws

Start bouw AMS Cargo Center op Schiphol Logistics Park

PRESS RELEASE

SCHIPHOL, 2 oktober 2017 – De werkzaamheden zijn gestart voor de bouw van AMS Cargo Center. Het complex omvat een nieuw en hoogwaardig multi-tenant warehouse ontwikkeling van in totaal 34.000 m2, gesitueerd op een kavel van ruim 5,9 ha.

AMS Cargo Center is gelegen op een zichtlocatie aan de N201 en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein Schiphol Logistics Park. Het complex zal in de zomer van 2018 worden opgeleverd en bestaat uit vijf individuele warehouse units variërend in grootte van circa 4.000 tot 6.000 m2. Unit A van in totaal ruim 9.000 m2 is reeds voor de lange termijn verhuurd aan Independent World Services (IWS). De overige 4 units zijn nog beschikbaar voor verhuur.

AMS Cargo Center is een gezamenlijke ontwikkeling van Built to Build en Proptimize. Het complex is ontworpen door DENC Architecten en zal door Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling worden gebouwd. De verhuurtransactie met IWS is geïnitieerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. Verkoper van de grond is Schiphol Area Development Company (SADC).

www.amscargocenter.nl