Real Estate Performance Nieuws

Vistra huurt 6.000 m2 kantoor in Atrium Amsterdam

PRESS RELEASE

Het Atrium gebouw, onderdeel van Icon Real Estate, heeft een nieuwe international huurder aangetrokken. Vistra, een professionele zakelijke dienstverlener, heeft een huurovereenkomst gesloten voor 6.000 m2 in de bestaande torens van het Atrium complex.

Daarnaast heeft een bestaande langdurige huurder een nieuwe huurovereenkomst getekend, waarmee hun kantoorruimte met 50 procent wordt uitgebreid naar 2.200 m2. Het bedrijf zal zich in de nieuwe Zuidtoren gaan vestigen die naar verwachting gedurende het tweede kwartaal van 2017 opgeleverd gaat worden.

Eind vorig jaar kondigde Icon Real Estate de uitbreiding aan van de kantoorruimtes van prominente huurders Regus, Optiver en Celanese in het Atrium complex, dat een grote transformative ondergaat. Samen met de recente huurovereenkomsten heeft Icon in de afgelopen 12 maanden 30.000 m2 in het Atrium verhuurd.

NL Real Estate adviseerde de huurder Vistra. Proptimize behartigde als Asset Manager de belangen van Icon Real Estate. DTZ stond Icon bij in collegiale samenwerking met JLL en CBRE.

Bron:PropertyNL.com